Pas grabitjes së parave, Loredanës i ndodh më e keqja në Zvicër

0

Loredana akuzohet për vje.dhjen e gati 700 mijë frangave nga një çift zvicerian, akuza këto që reperja shqiptare i ka mohuar kategorikisht dhe ka thënë se këto para iu dhanë asaj në 2016 me vullnet të plotë.

Por nëse Loredana shpallet e fajshme për këto akuza, ajo rrezikon deri në 5 vite burg. Këtë dënim Loredana mund ta bëjë në Kosovë, pasi ajo nuk ka pasaportë zviceriane dhe rrezikon të depërtohet. Sipas “Extratipp.com”, reperja shqiptare ka vetëm shtetësi kosovare dhe ajo kërkoi një natyralizim në Emmen, por iu refuzua në vitin 2013 për arsye të paqarta.

E njëjta gjë i ka ndodhur edhe vëllait të Loredanës, Fatonit, i cili u dëbua nga Zvicra në vitin 2016 pasi u akuzua për 73 dënime.

-Sponzor-