Për ditëlindjen e binjakëve, Egzona mori dhuratën më të bukur nga kunatat

0

Dje, binjakët e Egzona dhe Albatrit Muqiqit festuan ditëlindjen e parë.

Ata realizuan një set fotografik për këtë ditë kanë të rëndësishme për familjen e tyre, përcjell ORAinfo.

Sponzor

Egzona dhe Albatriti morën edhe urime e dhurata të shumta për ditëlindjen e Eraldit dhe Elias

E dhuratën më të bukur duket se e kanë marrë nga motrat e Albatritit të cilat ua kanë dhuruar një fotografi në kornizë të familjes së tyre

-Sponzor-