Për ketë bukuroshe të re u nda nga gruaja dhe femijet Lirak Çelaj

0

E lidhja mes Baukidës dhe Lirakut është zyrtarizuar mbrëmë. Liraku e ndërroi statusin martesor duke e konfirmuar lidhjen me Baukida Gashin.+

Për ketë bukuroshe të re u nda nga gruaja dhe femijet Lirak Çelaj te gjitha i la per kete bukuroshe.

Zëvendësministri i Drejtësisë, Lirak Çelaj, pas ndarjes nga gruaja e tij, Ilire Vinca, tani publikisht ka pranuar lidhjen me ish-misin në kohën e Jugosllavisë, Baukida Gashi Per me teper binduni vet duke.

-Sponzor-