Përfundon dueli në mes të Haxhi Krasniqit dhe Stefan Hartel, ky është fituesi!

0

Ka përfunduar pas 12 rundeve dueli në mes shqiptarit Haxhi Krasniqi dhe gjermanit Stefan Hartel.

Fituesi i këtij meçi pas 12 rundeve është shpallur gjermani Hartel, shkruan AlbanienShow

Sponzor

Gjermani Stefan Hartel ka qenë ma konkret dhe ka goditur Krasniqin në fytyrë, goditjet në fytyrë i kanë sjell atij shumë pikë tek gjyqtarët.

Kjo humbje do t`ia shuaj shpresat Haxhi Krasniqit që të luftojë për titullin kampion bote.

Krasniqi tani është 32 vjeçar dhe mosha nuk është në favorin e tij./AlbanienShow

-Sponzor-