Përlotet kur dëgjon zemrën e djalit të saj në trupin e një vajze

0

Një grua në Arizona dhuroi organet e djalit të saj 18 muajsh, pas vdekjes së tij.

Ajo takohet me familjen e njërit prej personave që arriti të mbijetonte falë dhurimit të këtyre organeve dhe arrin të dëgjojë përmes stetoskopit, zemrën e vogëlushit që rreh në një trup tjetër.

Sponzor

Video është publikuar nga CNN dhe është shpërndarë në rrjet duke u cilësuar si një nga videot më emocionuese.

-Sponzor-