Personat që hynë sot në Kosovë, nuk ishin pjestarë të xhandarmërisë, por agjentë rusë

0

Në orët e mbrëmjes së sontme u raportua se pjestarë të Xhandarmërisë së Serbisë kanë hyrë brenda territorit të Kosovës, por e vërteta del të jetë ndryshe.

Gazeta NewBorn, nga burime të organeve të sigurisë në vend, mëson se ata nuk janë pjesë e Xhandarmërisë së Serbisë, por janë agjentë të Rusisë dhe disa serbë të nxitur nga Rusia e që për qëllim kanë destabilizimin e Ballkanit.

Sponzor

Se nuk ishin pjestarë të xhandarmërisë e dëshmon edhe veshja e tyre e cila nuk ishte uniformë e njêjtë, por dallonin njëra me tjetrën.

-Sponzor-