Plaku me plis të bardhë e shtrëngon dhe e puth fort Clintonin: T’jemi mirënjohes o burrë i fortë!

0

Ish-presidenti i SHBA-ve dhe miku i Kosovës, Bill Clinton po qëndron për vizitë në Kosovë.

Ai mëngjesin e sotëm ka dalur për të ecur në rrugët e Prishtinë.

Sponzor

Ndërsa sekretari i tij, Angel Urena e ka një video në të cilën shihet dashuria e madhe ndaj Clintonit dhe Shteteve të Bashkuar.

Urena në postimin e tij ka përmendur sondazhin e Gallupit që ka gjetur se SHBA-të gëzojnë mbështetje në Kosovë (75 për qind), më shumë se në çdo shtet tjetër.

Në videon e mëposhtme mund të shihni qytetarët duke përqafuar presidentin Bill Clinton e aty është edhe një plak me plis i cili e përqafon me shumë entuziazëm ish-presidentin Clinton.

President @BillClinton just landed in Pristina. He’s here to join the people of Kosovo in marking 20 years of freedom. While here, he will address the public, and meet with members of civil society and leadership.

Follow along. pic.twitter.com/QM88q4hvpY

— Angel Ureña (@angelurena) June

-Sponzor-