Po vjen hiti…, Luli sjellë projektin e përbashkët me Huggon

0

Lulzim Jashari dhe Hugo së shpejti pritet të sjellin projektin e tyre të ri, shkruan Gazeta NewBorn.

Ky projekt pa dyshim se do të jetë hiti i këtij viti edhe pse do të jetë projekti i parë.

Sponzor

Luli  e Huggo tashmë veç kanë paralajmëruar sjelljen e projektit të tyre e i cili me padurim po pritet nga ndjekësit e tyre.

-Sponzor-