Policia jep detaje të reja për Vrasjen e Ivanoviqit

0

Hetimi mbi vrasjen e Oliver Ivanoviqit nuk ka detaje të reja, por grupi i punës që kryen hetimin punon me kapacitet të plotë dhe dyert për bashkëpunim nuk janë të mbyllura për askënd, tha zëvendëskryeministri i Policisë së Kosovës në Mitrovicën e Veriut, Besim Hoti për Tanjug.

Sipas tij, policia vepron nën autoritetin e prokurorit, por policia e Kosovës po punon në dy ndërrime, dhe puna e tyre është nën kontrollin e dy prokurorëve – një serb dhe një shqiptar.

-Sponzor-