Portali RedBull shkruan për këngën e reperit kosovar

0

Nwaar është emri i këngës së reperit kosovar me ermin artistik Layon dhe për të cilin ka shkruar edhe portali RedBull në gjuhën frënge në një publikim që i dedikohet këngëve rap në Zvicërr të dala në vjeshtë vjeshtë të vitit 2020. Pandemi nuk i ka ndalur reperët të nxjerrin këngë e videoklipe dhe RedBull shkruan një karaktersistkë e realizimit të videoklipit të këngës Nwaar është edhe përdorimi i flashlight të telefonave të mençur dhe thjeshtësia në koreografinë e klipit gjë që po pëlqehet shumë nga publiku.

Kohëve të fundit Kosova është duke e u njohur nga njerëzit e muzikës botërore si një vend që nxjerrë talentë të jashtëzakonshëm në të gjitha zhanret e muzikës e sidomos në pop music dhe rap.
Nwaar është ndër këngët e para të reperit premtues kosovar me origjinë nga Ferizaj i cili si duket inspirohet nga problemaktikat sociale të gjeneratës së vetë si braktisja e shkollave, përdorimi i narkotikëve, problemet me familje etj dhe kjo është pritur shumë mirë nga publiku frankofon.

Sponzor

-Sponzor-