Postimi prekës që i riu nga Hani i Elezit kishte bër për tërmetin, ndërsa dje ndërroi jetë

0

I riu nga Hani i Elezit që ndërroi jetë, Sali Koraci, ishte edhe këngëtar. Ai kishte reaguar edhe për tërmetin në Shqipëri, ku kishte dhënë disa arsye se përse kishte ndodhur ai.

Sipas postimit që ai kishte lën e që ishte edhe i fundit për të, ai shihet se ishte një djalë i urtë, e edhe fetar dhe që adhuronte Zotin.

Sponzor

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3873523236072439&set=a.519384661486330&type=3&theater

-Sponzor-