Prapa ngjarje tragjike në Gjilan

0

Një vajzë është gjetur pa shenja jete në shtëpinë e saj në Gjilan gjatë ditës së djeshme.

Policia e Kosovës ka njoftuar për një vd’ekje të dys’himtë që ka ndodhur në qytetin e Gjilanin dje rreth orës 13:00.

Sponzor

Ekipet e Policisë së Kosovës kanë dalur në vendin e ngjarjes si dhe ekipi mjekësor ka konstatuar vdekjen e viktimës.

Shkaku i vd’ekjes së vik’timës sipas Policisë së Kosovës ende nuk dihet.

Me vendim të prokurorit tr’upi i paj’etë i viktimës është dërguar për obduksion

-Sponzor-