Premierë: Ledri Vula lanson “Nasty Girl”

0

Ledri Vula ka konfirmuar lansimin e projektit të ri.

“Nasty Girl” vjen si një bashkëpunim ndërkombëtar.

Sponzor

Fillimisht projekti u publikua në rrjetet si Spotify, iTunes dhe Google Play.

Projekti me Eaz dhe Xen është një bashkëpunim i destinuar për treg ndërkombëtar.

Ky projekt është ndër shumë këngë që lansoi Ledri së fundmi.

Ai pati një verë super të suksesshme me një turne fantastik dhe shumë këngë hite.

“Merri Merri”, “Princess Diana” dhe “Mike” ishin tri këngët hit të kësaj vere, të gjitha nga Ledri.

-Sponzor-