Protestë në Shqipëri, 35 mijë tifozë të Skenderbeut kundër UEFA-s

0

Afër 35.000 mbështetës të Skënderbeut kanë dalë në protestë kundër dyshimit të UEFA-s.

Klubi shqiptar mund të dënohet nga shtëpia më e madhe e futbollit europian, për shkak të dyshimeve për trukim, dënim ky që mund të zgjas 10 vite.

Sipas mediave shqiptare, në protestë nuk ka vetëm tifozë nga Korça. Të shumtë janë edhe ata nga disa qytete shqiptare të Maqedonisë, Kosovës dhe Greqisë.

-Sponzor-