Pse kurrë nuk i pamë fëmijët Violeta Kukaj, ku janë ata?

0

Ku janë fëmijët e Violetë Kukaj?

Violetë Kukaj është këngëtarja më e përfolur dy vitet e fundit, e kjo kryesisht për shkak të jetës private.

Sponzor

Ndarja e Violetës nga i shoqi bëri bujë të jashtëzakonshme në botën e medias rozë, shkruan “Kosovarja”.

Violeta nuk ka dashur shumë të komentoj në lidhje me ngjarjet e fundit në jetën e saj dhe ende nuk ka ndonjë deklaratë rreth çështjeve private.

Po, fëmijët e saj ku janë? Me kë po rrinë? Cila është marrëdhënia?

Të gjithë këto ende mbeten mister.

-Sponzor-