Pse mediat dhe njerëzit po merren me Lulzim Jasharin?

0

Ish-konkurrenti i “Përputhën”, tash konkurrent në “It’s my love”, Lulzim Jashari ka bërë një shpërthim të madh në rrjetet sociale.

Ai po ndiqet nga qindra e mijëra persona në rrjetet sociale derisa shumë njërez dhe persons “kapen” me të.

Sponzor

Por pse po ndodhë kjo? A po ndodh pë4 shkak sepse përmes Lulit duan famë e vëmendje, meqë arsye tjera nuk ka.

-Sponzor-