Pushimi luksoz dhe rritja e pagës së kryeministrit Haradinaj bëhet lajm edhe në mediat zvicrane

0

Shkoj për pushime në Zvicër, por këto pushime të tij u bën bujë në vendin tonë.

Ato u komentuan shumë për shkak se vendin të cilin e zgjodhi kryeministri i vendit Ramush Haradinaj, për ti kryer këto pushime ishte tejet lukzos madje, prej vendeve me të shtrenjta në botë, shkruan Gazeta NewBorn.

Sponzor

Për tri ditë pushime në Sant Moritz të Zvicrës, kryeministri Haradinaj deklaroj vetë se kishte shpenzuar rreth 7 mijë euro, e kjo deklaratë e tij filloj të bëhet e madhe pasi që ai tha se i mungon koha për pushime dhe se për para nuk do të kursente.

E me super-pushimin e Haradinajt në Zvicër, është marr edhe media zvicrance ‘Blich.ch’, e cila ka shkruajtur një artikull për këtë pushim të kryeministrit të vendit tonë.

”Kosovo-Premier für Luxus-Ferien in St. Moritz unter Beschuss”, është titulli i medias zvicrane. Ajo shkruan se këto pushime Haradinajt i janë kthyer në sulme ndaj tij.

Madje kjo media nuk përfundon me kaq. Ajo tekstin e fillon duke treguar se si kryeministri Haradinaj ia ngriti vetës rrogën më pas vendosi të kalonte pushime luksoze në Zvicër, përcjellë Gazeta NewBorn.

Më poshtë ua përcjellim tekstin e plotë të kësaj medie:

Kosovo-Premier für Luxus-Ferien in St. Moritz unter Beschuss

-Sponzor-