Qëndrim Çerkini boton vëllimin e parë me poezi, “N’gotën e mërzisë ‘’

0

“N’gotën e mërzisë”, titullohet vëllimi më i ri, i shkruar nga autori Qëndrim Çerkini.

Qëndrim Çerkini ka treguar se ky libër ndahet në 3 kapituj dhe e kthen lexuesin ka ndjesia që po na mungon ditëve të sotme.

Sponzor

Çdo poezi e rrëmben lexuesin gjatë leximit.

-Sponzor-