Qeveria greke i mbijeton mocionit

0

Me 127 vota “për” dhe 153 “kundër”, Kuvendi grek kundërshtoi mocionin e opozitës së Demokracisë së Re për mosbesim e qeverisë së kryeministrit Alexis Tsipras, transmeton Gazeta NewBorn.

Gjithsej votaun 280 nga 300 deputetë, ndërsa vetëm Dimitros Kamenos i partnerit të koalicionit grekët e pavarur kishte linjën e kundërt nga partia dhe nuk e mbështeti qeverinë.

Sponzor

Me fjalimin e kryeministrit grek Tsipras, përfundoi debati tre-ditor i votimit të mosbesimit për qeverinë e inicuar nga Demokracisë e Re.

-Sponzor-