Ramiz Lladrovci dëshiron ta bëjë drejtoreshë Bleronën e 21-shit

0

Kryetari i Komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci ka thënë se nga janari i vitit të ardhshëm në komunën që ai drejton do të shtohen edhe dy drejtori.

Gjatë një interviste për Tv21, Lladrovci duke folur për drejtorit e reja, i ka ofruar njërën prej tyre gazetares Blerona Zeqiri, transmeton Magazina.al

Lladrovci i ka thënë Bleronës se mund ta bëj drejtoresh por me kushtin që ajo të jetë banore e Drenasit dhe jo Prishtinës.

Për më shumë ndiqni pjesë nga intervista;

 

-Sponzor-