Reagon kryetari i Malishevës pas incidentit që ndodhi sot në shkollën e Lladroviqit

0

Ka reaguar kryetari i Malishevës, pas një incidenti që ndodhi në një shkollë fillore në këtë qytet.

Gazeta NewBorn, raportoj e para për këtë rast.

Sponzor

Postimi i kryetarit të MalishevëS:

Reagim rreth ngjarjes në shkollën “Afrim Krasniqi” në Bardh

Malishevë, 7 mars
Sot në SHFMU “Afrim Krasniqi” në Bardh, ka ndodhur një incident në mes një arsimtari dhe një nxënësi, ku arsimtari e ka goditur nxënësin, së paku dy herë. Edhe në rrjetet sociale, është publikuar një video ku shihet veprimi i arsimtarit.
Me këtë rast, Kryetari i Komunës së Malishevës, Ragip Begaj, ka reaguar menjëherë rreth kësaj ngjarje dhe ka kërkuar nga drejtori i SHFMU “Afrim Krasniqi” në Bardh, që të merr të gjitha masat për ndriçimin e rastit dhe veprimet tjera sipas detyrës.

-Sponzor-