Remzije Osmani iu habit me pamjen e saj të re, shikoni se si duket ajo (Foto)

0

Është këngëtarja më e kërkuar në estradë, e cila vërtetë se është një zonjë me shumë klas dhe me zërin e saj bëri për vete shumë adhurues, shkruan Kosovarja.

Me hapa të sigurt e zhvilloi karrierën e saj, duke u mbështetur vetëm në talentin që kishte, e që arriti majat.
Pavarësisht viteve, Remzija me bukurinë dhe kujdesin për vete, lë nën hije edhe më të rejat e estradës. Në një nga postimet, shihet tek ndodhet në një qendër manikyri, që vërtetë i jep motiv çdo femre të shkojë të vizitojë qendrat estetike.

Një zonjë si Remzia, vërtetë se e do skena…

-Sponzor-