Reshitaj respekton vendimin, shkoi në këmbë në Kuvend

0

Ministrja e Mjedisit dhe Planifikimit Albena Reshitaj, sot shkoi në këmbë në Kuvend.

Për shkak të ajrit të ndotur në Prishtinë ajo ka vendosur që gjatë kësaj kohe të mos udhëtoj me automjet.

Pas një vendimi të marrë nga Ministria e saj në bashkëpunim me Komunën e Prishtinës, që të mos lejohet kalimi i automjeteve në rrugët kryesore për shkak të ndotjes, edhe ajo ka respektuar këtë vendim./Gazeta NewBorn

-Sponzor-