Restauranti n’Katun, shko e kënaqe shpirtin me produkte e prodhime bio

0

Kur mbledhemi me miq, shpeshë herë mendojmë dhe flasim se ku të shkojmë dhe ku mund ta gjejmë një vend të qetë ku edhe mund të ushqehemi, të pijmë e të relaksohemi.

Fatmirësisht të gjitha këtu i keni në një vend dhe ky vend quhet Restauranti n’Katun.

Sponzor

Ky restaurant gjendet në magjistralën Prishtinë-Mitrovicë, konkretisht në fshatin Milloshevë, diku 8km nga qendra e Prishtinës.

Aty mund të ushqehi me ushqim bio e prodhime nga fshati, të freskëta e të shijshme.

Prandaj, organizo shoqërinë dhe merrre rruģën për n’Katun. Herën e parë po iu sjellim ne, të dytën do të shkoni vet, sepse do të ndaheni të kënaqur me shërbimin që ua sjellë Restauranti n’Katun.

-Sponzor-