Restorant “Grand Jerina” në Deçan, restoranti që ka traditë ushqimin

0

 

Restorant “Grand Jerina” gjendet në Carrabreg të Deçanit. Një vend shumë i mirë për familjar, shokë, miqë e dashamirë për t’a vizituar dhe për t’u kënaq në ambientin e mrekullueshëm të këtij restoranti.

Sponzor

Kosova, lirisht mund të quhet vendi i restoranteve të mrekullueshme. Ndër vendet më të mira është edhe Restorant “Grand Jerina” Ky restorant ju befason me pamjen dhe ambientin që e ka.

Fëmijët këtu janë të sigurt, pas një dreke familjare ambienti i vecantë për fëmijët dhe familjarët ju bën të lumtur dhe do të ndjeni një moment të vëcantë në jetën tuaj.

Ushqimet që përgaditë ky restaurant janë të freskëta që shërben për konsumatorët e tij, shkruan Gazeta NewBorn.

Ne ju sjellim disa foto mahnitëse të restorantit dhe ushqimin që mban ky Restorent: 

Kontakt: ‭045667866

Mirë se vini

-Sponzor-