“King Hotel” ne Raushiq, vend ideal për ahengun tuaj familjar

0

Shpesh herë ndodh që ju mos të kaloni mirë në ahengun tuaj familjar, shkaku i vendit dhe mirëpritjes që ua bëjnë. Por këtë problem ua zgjedh “King Hotel”

“King Hotel”që ndodhet në Raushiq, është një restorant i rrallë për dasma në rajonin e Pejës. “King Hotel” ka një traditë edhe për mikpritje ku mund të shërbej me ushqime nga gjitha mishrat të freskëta.

Sponzor

Jo vetëm kaq “King Hotel” posedon edhe dhoma gjumi ku mund të bëni një natë të rehatshme. Dhomat janë të pastërta, plotë zbukurim ku dëshmojnë fotografitë edhe më poshtë. Salla e Dasmave është e përkryer dhe plotë shkëlqim që bënë dasmën tuaj të jete sa më e mirë. Prandaj ju mjafton vetëm rezervimi dhe për gjerat tjera kujdeset “King Hotel”.

“King Hotel” ndodhet në Raushiq magjistralen Peje -Deçan. ‭+377 44 22 73 75‬ Ju mirë presim.

 

-Sponzor-