Restaurant “Maélys”, kuzhina me 250 shije që nuk i keni provuar ëndë

0

Restorant “Maélys”, një kështjellë në qendrën e Deçanit, është vend i përsosur për një mëngjes dhe drekë biznesi, darkë të përbashkët me miqtë ose vetëm për një kafe ose gotë të mirë nga pijet e “Maelys”

“Maélys” është për të gjithë, një ambient i përkryer ku relaksoheni dhe përkujtoni momentet e paharruara, të kaluara së bashku me familjen, të afërmit, miqtë e dashur.

Sponzor

“Maélys” ka një kuzhinë mjaftë të përsosur ku në kuzhinën e “Maelys” mund të gjeni mbi 250 shije.

Kuzhina e “Maélys” merret me prodhimet autentike lokale në kombinim me teknikat e gatimit të fundit.

Një kuzhinë inovative me prekje globale, me specialitete Mediterrane dhe Ballkanike, ndjehuni sikur jeni në botën tonë të mbushur me pasion dhe dashuri për profesionin.

Ejani dhe ndjehuni si mbret në “Maélys”.

Ne me poshtë u sjellim menynë me 250 lloje që nuk i keni provuar asnjëherë me parë.

-Sponzor-