Rita e Ledri vetëm miq? Gaboheni, zbulohet foto intime mes tyre!

0

Askush nuk e priti reagimin që Rita bëri në fund të koncertit për të takuar Ledri Vulën dhe për të shkrepur një foto të çastit e cila do t’u mbetet kujtim përherë.

Të dy artistë të njohur shqiptar, me të vetmin dallim e kjo është fama ndërkombëtare e këngëtares me origjinë shqiptare si krenari e Kombit tonë, derisa reperi në fjalë tejet i pëlqyer, gazon famën në trevat shqiptare.

Sponzor

Por, dyshja si duket gëzojnë një afrimitet që në kohët e mëhershme, saqë dëshmia më e mirë e kësaj është imazhi që shfaqë artistët tejet të afërt mes vete.

Ndoshta ky lloj relacioni siç shfaqen në këtë imazh, mund të aludohet edhe në tejkalim limtesh si miq e kolegë.

Gjithsesi, puna e Ritës dhe Ledrit

e ka vulën e suksesit dhe kjo deri tani as që është vënë në dyshim, përkundrazi e dëshmuan përgjatë këtij rrugëtimi në karrierën e tyre.,/Gazeta Newborn/

-Sponzor-