Rrëfim mes lotësh, Haverja rrëfen si i ndërroi jetë burri nga sëmundja e rëndë dhe si familja e tij e shitën banesën e tyre

0

Havere Dermaku ishte e ftuara e kësaj javë në emisionin “Përrallë me Tupan”.

Ajo kishte shprehur dëshirën që të tregonte ngjarjet e trishtueshme të jetës së saj në “Përrallë me Tupan”.

Sponzor

Haverja ka lindur në Kamenicë e pasi u martua, së bashku me bashkëshortin u shpërngulën në Suedi.
E gjitha filloi kur kuptoi se djali i saj nuk mund të dëgjojë e as të flasë dhe vajza e saj e ka poashtu të dëmtuar dëgjimin.

Pas një kohe, ajo kuptoi se burri i saj ka një tumor në kokë, sëmundje kjo e cila i morri jetën.

Për më shumë ndiqni emisionin:

-Sponzor-