Rrëzohet një aeroplan me udhëtarë

0

Një aeroplan rus Sukhoi Superjet 100 i rrëzuar në maj duke vrarë 41 persona erdhi pas një sulmi rrufeje dhe kishte hyrë në tokë me shpejtësi të tepërt, sipas një raporti nga hetuesit e rrëzimit, njoftuan agjencitë e lajmeve ruse të premten.

Por raporti paraprak, nga Komiteti i Aviacionit Ndërshtetëror i cili heton rrëzimin e avionëve në Rusi, nuk arriti në përfundimin se fajtor ishte piloti, raportuan agjencitë.

Sponzor

Aeroplani, i operuar nga linja ajrore Aeroflot e Rusisë, mbante 73 pasagjerë dhe pesë anëtarë të ekuipazhit më 5 maj, kur bëri një ulje emergjente në aeroportin e Moskës Sheremetyevo.

-Sponzor-