Sa nuk plasën me pije, por ja kush e fitoj garën në emision

0

Emision mjaftë interesant ka qenë këtë javë n’Kosovë Show.

Plotë batuta e gallata, e madje edhe skena interesante ka pasur aty.

Sponzor

Se sa sklekla dhe cka ndodhi konkretisht e cka tha këngëtarja shiko poshtë videon.

-Sponzor-