Sapo u publikua kjo foto e Sahidës së Motrave Mustafa

0

Motrat Mustafa kanë ndryshuar shumë ndër vite. Ka ndryshuar stili dhe paraqitja, e aty këtu edhe zhanri i tyre i muzikës, shkruan “Kosovarja”.

Gjithsesi, ato kanë mbetur motrat Mustafa, dyshja e pëlqyer, e famshme dhe shumë korrekte me të gjithë.

Sponzor

Safetja e Sahidja, e kanë krijuar identitetin e tyre dhe tashmë dihet se kush janë, çfarë stili kanë e çka bëjnë.

Safetja është ajo që është transformuar më tepër vit pas viti. Por, a e keni parë se sa bukur i rri stili i flokëve me balluke?

Epo, më të bukur se këtu, nuk e keni parë ndonjëherë

-Sponzor-