Serbia dëshiron që Kosova të mos e heqë taksën, sipas Halitit

0

Nënkryetari i Kuvendit të Kosovës, Xhavit Haliti, ka thënë se është koha që taksa ndaj Serbisë të pezullohet dhe t’i hapet rruga dialogut.

“Unë mendoj që është koha që përfaqësuesit të ulen ose qeveria ta nxjerrë një vendim që ta pezullojnë taksën për ta parë si po zhvillohet situata”.

Sponzor

“Kjo do t’u hapte mundësi palëve që të ushtrojnë një trysni të barabartë që Kosova dhe Serbia të arrijnë marrëveshje”, ka thënë Haliti në RTK.

“Unë mendoj që është koha të mos mendojmë e veprojmë me inate. Serbia është shumë e interesuar që ne të mos e heqim taksën”, tha ai.

-Sponzor-