Shell organizon një ngjarje të madhe në Sllatinë, pjesëmarrës do jenë Vitaly Zdorovetskiy dhe e dashura e tij Kinsley Wolanski

0

Shell V-Power po organizon një ngjarje madhështore në Sllatinë.

Ata do të prezantojnë 80 vetura super luksoze ku vlera e tyre është milionëshe.
Buggati, La Ferrari, Mc Laren e shumë marka të njohura të veturave do të prezantohen në brendinë e Shell V-Power.

Ngjarja më e madhe e automobilizmit do të ndodh në Kosovë. Muzikë, pije, ushqime e shumë çka tjetër do të ketë në këtë ngjarje. Andaj, Shelli ju fton të gjithëve që të marrin pjesë në ngjarjen më madhështore në Kosovë sa i përket automobilizmit.

Më poshtë, njoftimi nga Shell V-Power:

Kemi kënaqësinë të ju ftojmë në ngjarjen më të madhe të automobilizmit, të organizuar nga grupi i rrjetit social në Facebook Marakli t’kerreve! dhe atij ndërkombëtar One Life Rally. Ku këta të fundit do të vijnë, nga disa vende të ndryshme të botës.

Andaj për ju Marakli t`kerreve.! Veç muzikës, pijeve, ushqimeve, do të ketë edhe 80 super vetura që kanë çmime milionëshe si Buggati, La Ferrari, Mc Laren e shumë marka të njohura të veturave të shtrenjta.

Mysafir special do të jetë Youtuberi i njohur, Vitaly Zdorovetskiy dhe e dashura e tij Kinsley Wolanski.

Kjo ngjarje unike mbahet në hapësirat e brenditë nr.1 ne botë SHELL – Sllatinë me datë 27.06.2019 ne ora 15:30.
Super veturat me super brendinë Shell V-Power
Ardhja juaj na nderon.
Ju faleminderit.

-Sponzor-