Shkon me qese kanabis në polici, ankohet se malli nuk është i mirë

0

Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur në Dublin të Australisë.
Një burrë shkoi me qese kanabisi në një stacion policie për tu ankuar se droga nuk ishte e cilësisë së mirë.

Arthur Liwembe u arrestua menjëherë pasi shkoi në polici vullnetarisht me drogën në dorë.

Sponzor

33-vjeçari u deklarua fajtor për posedim të paligjshëm droge.
Sipas mediave, gjyqtari John Hughes tha se sjellja e Liëembe ishte e palogjikshme dhe tregues i një psikoze të shkaktuar nga kanabisi.
Qesja kishte kanabis me vlerë 10 euro.

Ai i tha policisë se besonte se droga nuk ishte e një cilësie të mirë. Pasi u kontrollua nga policia iu gjet edhe një thikë me vete. /albeu.com/

-Sponzor-