Shkurta bëri kanagjegj të madh për vajzën, por nuk do ta besoni ҫfarë bëri Shyhretja

0

Pas kanagjegjit të Gresës, edhe në familjen e Shyhretës kishte festë.

Përderisa në familjen, Shkurte Fejzës mbahej kanagjegji i vajzës së saj, Gresës, një festë nuk mungoi as në familjen e Shyhrete Behlulit, u mbajtë festa e ditëlindjes së Engjëllushes, ani pse ditëlindjen Engji e ka pasur të dielën, ajo ka mbushur 26 vjet.

Në kanagjegjin e Gresës në mesin e familjarëve të ftuara ishin edhe shumë fytyra të njohura publike si: Remzie Osmani, Edona Llaloshi, Ganimete Abazi, Motrat Mustafa, Mihrije Braha etj.

Kurse, Engji për ditëlindje kishte mbledhur shoqërinë dhe familjen e saj.

Për festën e saj, Engji shkëlqente e veshur me një fustan elegantë, ndërsa, në anën tjetër Gresa ndërronte veshjet disa herë, ku nuk munguan edhe ato tradicionale të gërshetuara me modernen.

Ndryshe, ka kohë të gjatë është raportuar në media se raportet ndërmjet dy këngëtareve të njohura të muzikës popullore, Shkurte Fejzës dhe Shyrete Behlulit, nuk janë siç ka qenë më parë, e as ato nuk e kanë mohuar këtë gjë.

-Sponzor-