Shqipri Kelmendi dhe Albina e djegin atmosferën (Video)

0

Këngëtaret Albina Kelmendi & Shqipri Kelmendi, e sjellin para adhuruesve te tyre një super potpuri për vitin 2021.

Adhuruesit e këtyre dy këngëtareve te cilët janë te njohure për muzikën e tyre popullore por jo vetëm kanë mundësin qe ta dëgjojnë dhe ta shikojnë një super bashkëpunim nga dyshja simpatike e muzikës shqiptare,

Sponzor

Për më shumë rreth kësaj këngë kliko në linkun

-Sponzor-