Shqiptari hynë LIVE në Facebook dhe bën seks me gruan e tij, për 2 minuta e shikojnë 1 mijë persona/ Pamje

0

Një shqiptar nuk është përmbajtur me mardhënien e tij seksuale me bashkëshortën ose të dashurën. Atij nuk i ka mjaftuar kënaqësia vetëm për ata të dy. Ai ka zgjedhur që momentet seksuale ti publikoj edhe në Facebook, ku ka hyrë LIVE, shkruan Gazeta NewBorn.

Për vetëm 2 minuta atë e kanë parë 1 mijë persona, derisa njerëz aktiv që ishin duke e shikuar shkoj në mbi 700 të tillë.

-Sponzor-