Shtatzania në moshë të re ta ndryshon trupin rrënjësisht, thotë Kylie Jenner ( por prapë nuk pendohet)!

0

Kylie Jenner dhe motrat e saj kanë disa prej trupave më të famshëm të botës, por nëna e re, manjate e make up-it thotë se mëmësia e transformoi krejtësisht figurën e saj.

Sponzor

Shtatzania në një moshë kaq të re ma ndryshoi trupin totalisht tha Kylie për revistën Glamour . Megjithatë, nuk më intereson . Njerëzit më duket se prisnin që unë menjehërë pas lindjes të vija direkt në formë. U riktheva shpejt, por duhet ta them se ndonjëherë, nga ajo që sheh na Instagram mund të krijohet ideja e gabuar.

 

Gjoksi mu rrit trefish dhe është plot me strija,  barku nuk është më i njëjti, ijet dhë fundshpina janë më të mëdha tani. Sinqerisht, do të më duhet të ndryshoj pak stilin sepse nuk më bën më asgjë nga ato që kam në dollap, thote ajo!

Epo, ndryshimi i garderborës padyshim që nuk duhet të jetë poblem për Kylien, apo jo?

-Sponzor-