Shumë qytetarë ia mësyjnë Shqipërisë, krijohet tollovi me mëngjes

0

Sikurse çdo ditë të verës, edhe sot nuk po mungojnë kolonat dhe pritjet e gjata nëpër kufij.

Qytetarët po presin me orë në shumë pjesë të kufinjëve. Disa nga ta janë nisur për pushime në bregdetin shqiptar, derisa ka edhe nga ata që kthehen në vendet ku jetojnë përmes Shqipërisë.

Kujtojmë se gjatë ditëve të verës pritjet nëpër kufij janë të gjata. Ka raste kur qytetarët detyrohen të presin në pika kufitare deri në 10 apo më shumë orë.

 

-Sponzor-