Skandal: Përleshje masive ne Hendbollin kosovar (Video)

0

Në ndeshjen e hendbollit në mes Dritës dhe Vushtrris e vlefshme për javën e 16-të të Supërligës, dy këto skuadra janë përleshur në mes vetë.

Kjo përleshje duket të ketë qenë serioze pasi që janë të përfshirë të gjithë lojtarët po ashtu edhe personelet e klubëve.

-Sponzor-