Skandal: Raportohet i vdekur nga COVID-19, por ditën kur vdiq veterani, IKSHP e kishte lajmëruar se kishte dalur negativ (Dokument)

0

Veterani i UÇK-së nga Malisheva, Bexhet Bytyqi ka vdekur ditë më parë.

Veterani Bytyqi, ishte raportuar se kishte vdekur pas infektimit me COVID-19, por faktet flasin ndryshe, shkruan Gazeta NewBorn.

Sponzor

Përveç mbesës së tij, Dorentina Bytyqi, e cila tha përmes një postimi në Facebook se axha i saj kishte ndërruar jetë nga sulmi në zemër dhe jo nga COVID-19, Gazeta NewBorn, ka siguruar mësazhin që iu ishte dërguar Bexhet Bytyqit, me 29 korrik në ditën kur kishte vdekur, e kur testin e kishte bërë me 27 korrik.

Në mesazhin e dërguar nga IKSHPK, të cilin e ka siguruar Gazeta NewBorn, thuhet se Bytyqi kishte rezultuar negativ në testimin e bërë.

 

-Sponzor-