SKANDALOZE/ Kosova në buzë të diktaturës – Kushtetua u shkelë, Sveçla mori vendim sikur të jemi në diktaturë

0

Ministri i Punëve të Brendshme Xhelal Svecla përmes një vendimi ka lejuar që nesër deputetët të shkojnë në seancën e cila është thirrur të mbahet nesër.

Përmes një vendimit ministri në detyrë ka nënshkruartë hënën vendimin për leje të veçantë të qarkullimit me të cilin pajis me leje deputetët që do të marrin pjesë nesër në seancën e Kuvendit.

Sponzor

Vendimi për lejim të qarkullimit të depuetëve ka katër pika.

Në të parën tregohet se do lejohet qarkullimi hyrje-dalje në të gjitha zonat e karantinuara si dhe në zonat tjera gjatë orëve ku është i ndalur qarkullimi në Republikën e Kosovës, për deputetët e Kuvendit të Kosovës si dhe punonjësit e Administratës së Kuvendit të Kosovës për të marrë pjesë në seancën plenare të Kuvendit me datë 14 prill.

Me iniciativë të PDK nesër do të mbahet seancë ku do të diskutohet propozimi një Pako Emeregjente financiare për kalimin e krizës me Covid-19.

-Sponzor-