SKANDALOZE: Prokurori i Gjykatës Speciale bashkëpunoj me prokurorin serb, formulonin lista dëshmitarësh kundër UÇK-së

0

Gazeta NewBorn, ka zbuluar bashkëpunimin në mes të kryesuesit të Prokurorit të Task Forcës Speciale, Clint Williamsonit me Prokurorin e Zyrës së Krimeve të Luftës në Serbisë, Vukçeviq.

Në dokumentin e siguruar nga Gazeta NewBorn, shihet se si këto dy organe bashkëpunonin mes vete për të demëtuar luftën e UÇK-së dhe pjestarët e UÇK-së.

Sponzor

Në dokumentin e siguruar nga ne, vërehet qartë koordinimi mes tyre dhe si jepnin lista të dëshmitarëve serb, kundër UÇK-së.

Tek ky dokument shkruhet se si nga data 8 deri me 19 qershor 2015 ishte planifikuar takimi mes dëshmitarëve të listës “A” dhe prokurorit special, Williamson.

I njëjti prokuror serb kishte qenë në këtë detyrë edhe në kohën e Sllobodan Millosheviqit.

-Sponzor-