SKANDALOZE – Shikoni fytyrat e këngëtareve tona para se të bëheshin të famshme

0

Në estradën tonë kemi një numer të madh të këngëtareve të cilat të mahnisin me bukurinë e tyre.

Emrat që të gjith i njohim si më të bukurat e estradës dikur ishin vertet jo edhe aq të deshiruara për syrin.

Nderhyrjet kirurgjike dhe nuancat që përdorin në grimin që bëjnë i kanë shëndërruar në ‘kukulla’ të verteta.

Në disa foto të cilat kohëve të fundit janë përhapur në rrjetet sociale, vërehet më së miri ndryshimi i tyre ‘drastik’.

DHURATA DORA

NORA ISTREFI

DAFINA ZEQIRI

MORENA TARAKU

GENTIANA ISMAILI

ALTUNA SEJDIU

ADELINA TAHIRI

-Sponzor-