Sondazhi në Podujevë: LDK e para, VV e dyta, PDK e treta

0

Gazeta NewBorn, ka realizuar një anketë me qytetarët e Komunës së Podujevës, oak me shume se një jave kur pritet të mbahen zgjedhjet për kryetar të Komunës së Podujevës.

Nga 450 respondentë as kemi anketuar, del se LDK dhe VV shkojnë në balotazh.

Sponzor

Në pyetjen: Kë do e votoni për kryetar të Podujevës të dielën e 29 nëntorit?

Për Naim Fetahu (10) – PDK kanë deklaruar 19% e tyre

Për Nexhmi Rudari (11) – LDK kanë deklaruar 39% e tyre

Për Shpejtim Bulliqin (12) – LVV kanë deklaruar 29 % tyre

Të pavendosur: 7% e tyre

Nuk do të votojnë apo për asnjerein: 6% e tyre

-Sponzor-