Për kaq vota NISMA e kaloj pragun pas rinumërimit

0

Në Qendrën e Numërimit të Rezultateve po vazhdon rinumërimi i i votave të vendvotimeve me vendim të PZAP-it.

Deri tani janë rinumëruar votat e mbi 1200 kutive apo 85% të vendvotimeve.

Renditja e subjekteve politike nuk ka ndryshuar nga rinumërimi

Nisma pas anulimit të pakove nga Serbia është mbi prag.

Partia e Fatmir Limaj e kishte filluar rinumërimin me rreth 30 vota plus dhe kjo gjendje nuk ka ndryshuar nga rinumërimi i deritanishëm.

Procesi i rinumërimit pritet të përfundoj në tërësi të dielën.

-Sponzor-