Takimi me djalin e Sorrosit, a i kishte veshur atë ditë Albin Kurti rrobat në vlerë prej 1.346 dollar? (Foto)

0

Kryeministri në largim, Albin Kurti, në shkurt të këtij viti ishte takuar në Munih të Gjermanisë me Alexander Sorrosin, djalin e miliarderit George Sorrosit.

Takimi ishte komentuar mjaftë shumë, pasi që Kurti nëdo paraqatije dhe fjalim kishte përmendur ”socialën” dhe jo ”kapitalistën” si ide për praktim në qeverisje, raporton Gazeta NewBorn.

Sponzor

Por atë ditë duket se ka ndodhur edhe një ndryshim i Kurtit. Në rrjetet sociale po qarkullojnë pyetje se a kishte veshur Kurti rroba të shtrenjta në vlerë prej 1.346 dollar, shkruan Gazeta NewBorn.

Rrobat që Kurti kishte pasur veshur atë ditë kur ishte takuar me Sorrosin, janë thuajse të njejta me asaj të firmës ”CANLI” të cilat kushtojnë 1.346 dollar.

-Sponzor-