Tash që ka një hit, Leze Qena ‘nuk njeh’ Ledrin dhe Mihrije Brahën, ja me kë kërkon të bashkëpunojë

0

Leze Qena, legjendare si gjithmonë!
Leze Qena, këngëtarja më e re në estradën tonë.

Artistja shumë e dashur ka treguar në Sevenbizz se me kë do të dëshironte të bënte bashkëpunim.

Qena me këtë rast ka treguar admirimin për dy vajzat të cilat i duam të gjithë:

-Sponzor-