Të dhënat e 24 orëve: 224 të infektuar dhe 152 të shëruar

0

Naser Ramadani, nga Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike, në një konferencë për media bashkë me ministrin e Shëndetësisë, ka thënë se kohët e fundit situata epidemiologjike në Kosovë është rënduar.

Ai ka thënë se në 24 orët e fundit janë kryer gjithsejtë 434 mostra nga të cilat 224 kanë rezultuar pozitiv.

-Sponzor-